úterý 25. října 2016

Turnaj v Pišqworkách (Skoč do XO po hlavě!)

V pondělí 24. 10. se na naší škole konalo už tradičně každoroční oblastní kolo Mistroství škol v Pišqworkách. Na turnaj dorazilo všech jedenáct přihlášených týmů, z čehož dva byly Úžlabinské. První tým bojoval pod jménem Křížová pětka a kapitánem byl Marek Tomčiak z L3D. Druhý, v čele s pišqworkovým veteránem Davidem Blažkem z L4.D, se pojmenoval Lichožrouti. Po úvodní prezentaci, kde jsme si připomněli pravidla soutěže, se týmy rozlosovaly do skupin.

Ze základní skupiny se bez problému podařilo postoupit oběma našim týmům. Bohužel ve čtvrtfinále skončila soutěž pro náš nováčkovský tým Marka Tomčiaka. Naopak Tým Davida Blažka lehce prošel do semifinálového boje. V semifinále však nezvládli velmi vyrovnaný boj s gymnáziem Voděradská, ti je poslali do boje o třetí místo. V tomto boji nám štěstíčko nepřálo a my prohráli o jediný bod. Úžlabinští reprezentanti se tak umístili na hezkém čtvrtém místě.


Celý turnaj se nesl v přátelském a zábavném duchu, seznámili jsme se s novými a příjemnými lidmi z jiných škol a celý den jsme si hezky užili. Doufáme, že na další turnaj dorazí co nejvíce nových tváří a že Úžlabina dokáže, že patří k pišqworkové elitě Prahy.
  1. místo: Milanovi Andílci (Gymnázium Voděradská)
  2. místo Legie Koťátek (Gymnázium Jaroslava Heyrovského)
  3. místo: EA Fighters (Gymnázium Voděradská)
  4. místo: Lichožrouti (SPŠE V Úžlabině – David Blažek, Zuzana Holušová, Bohumil Holada, Aleš Herink, Dominika Rubešová)
Fotogalerie ze soutěže je k prohlédnutí na našem facebooku.

Jakub Kamberský, L3.D

Žádné komentáře:

Okomentovat