pátek 27. listopadu 2015

Postavme školu v Africe 2015

Sbírka, díky které se každoročně alespoň na dva dny zamyslíme nad tím, že chodit do školy a moci studovat není samozřejmost. Vestibul je 24. a 25. listopadu plný fotek z Afriky a plakátků našich žáků, které nabádají k zamyšlení a alespoň symbolické pomoci. Letos přibyla ještě krátká videa ze života v nových školách a poděkování dětí, které i díky nám zasedly do školních lavic – natočili je dobrovolníci z organizace Člověk v tísni, která tuto akci zaštiťuje. Kdo chce, odnese si samolepku nebo placku, kdo chce, může si zabubnovat. Kasička se pomalu plní, ve středu dokonce zůstává dvojice studentů až do večerních hodin a prosí o příspěvek i rodiče, přicházející na třídní schůzku.

Milí studenti, kolegové, vážení rodiče, DĚKUJEME! Díky vám všem jsme vybrali 4 155 Kč. Za rok se dozvíme, kam naše částka putovala.

Poděkování za velkou pomoc při organizaci patří studentům z I2C (výzdoba vestibulu), Zuzce Holušové, která akci zaštítila ze strany studentů a střežila kasu ve večerních hodinách, Michalu Míkovi za zapůjčení bubínku, a trpělivým službám u kasičky: Jakubům Palicovi a Nápravníkovi z I1C, Tomáši Hančlovi a Michalu Horkému z E2A, Štěpánu Stodolovi a Davidu Mikoldovi z E3A,   Petru Loučovi a Jakubu Korityákovi z L4D a Adamu Havlíčkovi z L2D za večerní službu.

Dana Havlíková





Žádné komentáře:

Okomentovat