čtvrtek 12. listopadu 2015

Piškvorky 2015

Dne 6. 11. 2015 začala další piškvorková sezóna. Sešlo se zde 16 týmů z pražských škol a byly  rozděleny do čtyř skupin. Týmy byly velice nabuzené a připravené vyhrát. Týmy se připravily na první souboje. Po prvních zápasech odpadlo napětí.

Ze skupiny A postupují z prvního místa  Sommráci a z druhého místa GVD. Skupina B první místo patří SK UŠI, druhé místo GEKOM 1. Skupina C první místo obsadili MADSKILLZ a na druhé příčce se umístila JELITA. V poslední skupině D vítězí MAZÁCI a druhé místo obsadili ALL N.
Ve čtvrtfinále se úžlabinští Sommráci dostali přes Gekom 1. Náš druhý tým SK Uši se bohužel neprobojoval přes GVD, které se dokonce dostalo až do finále. Náš poslední tým Jelita postoupil do semifinále přes Mazáky.

Finále je za dveřmi. Napětí se stupňuje, mozek pracuje, pot teče, krev se vaří a ruce se klepou. Hráči čekají na příležitost dotknout se naostřeným hrotem tužky herního papíru. Domácí Sommráci proti GVD. Ticho a soustředění. Po pár minutách je konec, ale takový, který nikdo nečekal. Remíza. Z každého týmu se vylosuje jeden hráč, který bude reprezentovat svůj tým v konečném boji jeden na jednoho. Hroty tužek se zabodly do papíru. Souboj začíná. Netrvalo to dlouho a známe vítěze. Sommráci vyhráli. Jejich výhoda domácího hřiště byla patrná. Gratulujeme výherci a přejeme hodně štěstí u dalších kol piškvorek.

Další fotky jsou na našem Facebooku.

Petr Louč, L4.D

Žádné komentáře:

Okomentovat