pondělí 10. března 2014

Lyžařský kurz 2014


Jako každý rok, tak i letos od 18. 1. do 24. 1. proběhl lyžařský kurz pro 1., 2. a 3. ročníky.  Já mám tu čest zhodnotit tuto úžasnou akci pár větami.

V neděli jsme se pomaličku začali scházet se spolužáky před školou, bylo pod mrakem a na pražské poměry celkem zima. Proběhly klasické rituály kontroly bezinfekčností, nakládání autobusu a v neposlední řadě i srdcervoucímu loučení s rodiči a školou, kterou jsme NANEŠTĚSTÍ nadcházející týden museli oželet. Po výjezdu z Prahy jsme si už v autobuse rozdělili pokoje a byli jsme poučeni, jak se mají slušně vychovaní středoškoláci chovat. Jízda trvala dvě a půl hodiny, první sníh jsme viděli až zhruba 15 minut před dosažením cílového bodu, kterým byl Penzion Kobylnice.

Ubytováni jsme byli v pokojích většinou podle tříd, takže jsme se vídali s ostatními jen při společných snídaních, večeřích nebo když jsme jeli na svah… Se stravou v penzionu jsme byli spokojení. Na snídaně v podobě švédských stolů si rozhodně nikdo nemohl stěžovat. Večeře byly chutné a jistě vařené s láskou... Co se týče sněhu a zimních radovánek byla situace spíš horší, ale pro člověka, který má zimu rád a holduje zimním sportům, to bylo dostačující.

Obecně bych lyžařský zájezd hodnotil pozitivně. Nikdo nebyl zraněn a všichni byli spokojeni. Tento zápis byl, díky mojí neschopnosti udělat si na věci čas, psán s cca měsíčním zpožděním. Tudíž bych se chtěl všem čtenářům omluvit.


Tomáš Reml, L1.D (školní rok 2013/2014)

Žádné komentáře:

Okomentovat